Gustav Whitefield


Stöd oss

Vi är tacksamma för Ditt bidrag och kommer se till att det kommer till bästa nytta för dem som behöver det mest.

Vi är godkända hos Svensk Insamlingskontroll och har Plusgiro: 900366-6.

Det går också bra att lämna en gåva via Swish på nummer  123 900 3666.
90-konto-2

swish

 

 

 

För insättning av donation från andra länder: Nordea Pg 900366-6. IBAN:  SE67 9500 0099 6034 0900 3666  BIC: NDEASESS

Skicka gärna samtidigt ett mail på info@gustavwhitefield.com så vi kan tacka er för gåvan och sända uppdateringar om verksamheten.

Månadsgivare
Då det inte går att ha återkommande betalning till 90-konto från vissa banker, så kan man använda vårt bankkonto för en stående överföring:
9960 3409003666 i Nordea.
Detta är givetvis kopplat till 90-kontot som står under Svensk Insamlingskontroll.

Från Nordea och SEB tillkommer inga avgifter för stående överföring medan Handelsbanken tar ut en avgift på 15 kr/överföring.

Maila oss gärna om du blivit månadsgivare blir detta så vi inte missar dig i våra mailutskick och självklart så vi kan tacka för den fina gåvan.

En gåva som julklapp eller present
Vi har ett present- och julklappstips i form av ett bidrag till vår verksamhet och ett gåvokort som du skriver ut och skriver i en egen hälsning på. Varför inte färglägga lejonet efter eget tycke också? Perfekt att ge som middagspresent, som födelsedagspresent eller som just en julklapp. Klicka här för att ladda hem gåvokortet.

Om din gåva
Vi kommer se till att alla omkostnader hålls på en minimal nivå och att det ni skänker kommer att hamna hos barnen. Inget kommer rinna iväg på ”fel” saker. Vi redoovisar löpande de projekt vi stöttat och har Du några funderingar är Du varmt välkommen att kontakta oss. Se under ”Vi stödjer” för vidare beskrivning samt Årsredovisning.

Tweet